Terassi- ja parvekelasitukset

Käytämme lasituksissa kotimaisia CE-merkittyjä Lukkan-lasiperheen tuotteita. Kun mietit terassin tai parvekkeen lasittamista, kutsu meidät ilmaiselle mitoituskäynnille. Se ei sido mihinkään.

Lukkan GL -liukulasitus on jämäkkä vaihtoehto omakoti- tai rivitalon terassille, kun haluat suojata terassin tuulelta, sateelta, lialta ja noelta. Liukulasitus muodostaa tiiviin seinän, jonka voi avata liu’uttamalla laseja sivusuunnassa liukukiskoja pitkin. Liukulasitukseen on mahdollista liittää Abloy-lukitus.

Lukka Termo -liukulasitus on varustettu eristyslasilla. Lasitus soveltuu erinomaisesti ympäri vuoden käytössä oleville terasseille, viherhuoneisiin ja puolilämpimiin tiloihin, joita halutaan käyttää aikaisesta keväästä myöhään syksyyn.

Lukkan kääntyvä terassilasitus on moderni pystypuitteeton lasitusjärjestelmä, joka tarjoaa esteettömät maisemat terassilta. Keveästä ilmeestään huolimatta järjestelmä on tukevarakenteinen ja kestävä. Rakennamme lasituksen turvalasista, jonka paksuus on 8 – 10 mm tilan korkeudesta ja olosuhteista riippuen.

Lukkan Jokke -parvekelasitus on kevyesti liukuva ja sivuun avautuva lasitusjärjestelmä. Lasitus sopii parvekkeille ja aukkoihin, jotka halutaan saada kokonaan avattua. Toimitukseen on mahdollista liittää myös kaihtimet.

Lukkan-tuoteperheeseen kuuluvat myös:

  • alumiinirunkoiset kaiteet
  • lasikatot
  • kiinteät lasitukset

Pyydä tarjous